Link Blog @ Web..


Assalamu'alaikum

Saya bercadang untuk meletakkan link ke blog2 ex-Shamsians krn stakat yang cari,ramai jugak sebenarnya ex-Shams yang mempunyai blog @ web. Jadi, minta keizinan lah dari semua ya.
Saya akan buat je dulu link tersebut mengikut batch SPM, tapi kalau tak setuju, just bagitahu dan saya akan buang semula link yang berkenaan.

Wassalam

8 comments:

Suhaila S. said...

Salam..
rasanya x salah kan link kan blog alumni..
mengeratkan hubungan yg sedia ada..
saya sokong!! =)

SyahmiYusof said...

dipersilakan. Ana Sokong juge

snart_sina said...

salam..
silakanlah~ =)

idotpearl said...

no hal.. teruskan aja. Nice effort. Tahniah everybody involve

Jackster® said...

salam alayk.. bagus jugak, boleh link same2 alumni, ramai ag yg ana blom knal ni =)

* apa yang dicari? * said...

salam.

i'm ex-shams (tapi lepasan PMR je, pastu bawa diri tempat lain). if terasa nk link me up, dipersilakan :) eratkan ukhuwah semua.

Nurul Syuhada Ibrahim said...

setuju

Anonymous said...

obriens reducere midzeksa pool booked reagents blogseere closure indore until tinley
lolikneri havaqatsu

Copyright © 2009 - Hidupkan Tradisi Alumni - Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template || Jackster ||