Gathering Aidilfitri Ex-Shams Kali ke-3!



Assalamu'alaikum
Pada tahun 2006, Gathering Aidilfitri Alumni Shams ke-1 (SHAMS – ReUNITED) telah diadakan pada 28/10/2006, manakala pada tahun 2007 Gathering Aidilfitri Alumni Shams ke-2 (SHAMS – ReUNITED) telah diadakan pada 16/10/2007

Maka, InsyaAllah Gathering Aidilfitri Alumni Shams kali ke-3 akan diadakan seperti berikut:

Tarikh: 03/10/2008 (3 Syawal)
Hari: Jumaat
Masa: 2.30 pm hingga 4.30 pm
Tempat: Dewan Gemilang Shams

1. Urusan kehadiran untuk lepasan SPM '00 hingga '03 akan diuruskan oleh Wan Muhammad Hakimi,SPM '04 (IIUM Gombak student, 0133005910)

2. Urusan kehadiran untuk lepasan SPM '04 akan diuruskan oleh Mohammad Imran Ahmad,SPM '04 (IIUM Kuantan student, 0136280583)

3. Urusan kehadiran untuk lepasan SPM '05 hingga '07 akan diuruskan oleh Saiful Mat Amin, SPM '05 (CFS IIUM PJ student, 0136284021)

4. Untuk yang '99 ke bawah amat diharapkan agar dapat sebar2kan dan maklumkan kehadiran anda di blog ini (just reply di bahagian bawah posting ini)

5. Untuk yang sudah bekerja, boleh juga menghubungi Ustazah Rahimah Embong (Lecturer CFS IIUM PJ, 0122607727)

Minta semua sebar2kan maklumat ini dan sahkan kehadiran di blog ini (nama, kerja/universiti, phone no).

Wassalam.

16 comments:

Imran said...

Saya dapat gi
Mohammad Imran Ahmad, IIUM kuanta student, 0136280583, badai_sure@yahoo.com

Suhaila S. said...

Saya juga..
Suhaila Sulaiman, UKM research assistant, 0129515230, suhaila_0909@yahoo.com

bagi pihak adik2 juga, saya mewakili
- Salwani Sulaiman, IIUM
- Syafiq Helmi Sulaiman, UKM
- Syuhaida Sulaiman, UKM

InsyaAllah akan diangkut mereka semua ke gathering..

Anonymous said...

Insya Allah..sy akan pergi..

Wan Nadzirah binti W Pauzi.
Universitas Sumatera Utara, Medan, Indonesia.
no fon di Medan: +6283198069457.
no fon di Malaysia: +09-6191699. no hp di malaysia masih belum ada.
email: wardatul_syifa2306@yahoo.com

irsyad said...

napok syafiq g gop o,

g tek ah..

insan said...

saya
Mohd Sufiyan B Rani,Electrical & Electronic Engineering,UTP.

i'allah can gi...
pea_young89@yahoo.com
pian2203@gmail.com

cnaian19 said...

siti noor ain, ims india.
insyaallah, kite pg.
tp, kite ade soalan skit. klu pg, pg camtu je ke?

Imran said...

ye,pergi camtu je,akan ada orang sambut ;)..kat sane akan ada lah pndaftaran utk dapatkan mklumat..cuma,stakat ni ada bayaran sikit,rm5..sebab alumni kita masih belum brduit..tapi skarang dalam usaha cari sponsor..kalau dapat banyak,insyaAllah duit rm5 ni akan digunakan untuk aktiviti alumni yg akan datang.

Cahaya Mata Kemuliaan Agama said...

dok tau buleh gi ke dop.....:(

idotpearl said...

Emiliana Rose bt Jusoh @ Taib
Research assistant at Engineerig Faculty, UPM
Batch SPM 2002
tintahikmah@gmail.com
0132129854

untuk program raya ke tiga datang dengan suami boleh?

JLaa KiMStER said...

insya Allah, both of us will join the gathering :)

(1)Najlaa' Nasuha Mohd Radin
TESL UiTM Shah Alam
0199243436
najlaa_nasuha@yahoo.com

(2)Natasha Aishah Mohd Zameri
Takaful (kot) ~gomen sha :P
0129089738
tasha_syumeill@yahoo.com

Anonymous said...

insyaAllah sy dpt pg
Ariss Danial,
0129603020
fira_2255@yahoo.com


p/s to imran:bwk anak skali.huhuhuhu

snart_sina said...

salam~ waahhh..cik suhaila sulaiman! saya tergamam..:)

sepu said...

insyaallah saya akan datang...kpd smua shbat2 spm 05 mari kte rama2 pakat mari program ni blake...lama dah kte dk jupe

luv shams said...

Nk tny se ni..

Erm, guru2 shams ade X mse gathering ni? Ke gathering ni khas utk bekas pelajar je?

Imran said...

guru2 shams maybe tak ramai pun yg akan join,macam sblum2 ni jugak,sbb masing2 dgn urusan raya di rumah masing2 lah..tapi biasanya cg adnan datang utk bsama2 alumni..dia tak pernah miss lagi sblum ni..dan gathering kali ni pun cg adnan yang semangat mtk alumni anjur.

spm05 said...

best lor.
baru tahun ni dapat beraya di malaysia.
nak pergi jugak tapi raya ke3 tu masih di kampong. T_T

Copyright © 2009 - Hidupkan Tradisi Alumni - Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template || Jackster ||