Risalah Alumni

Assalamualaikum wbt.

ada satu lagi pendapat yang bernas.

__________________________________________
zack_spm_08
: ambe rase molek x kalu badan alumni shams edarkan risalah ke shams ats nmer pertubuhan alumni shams... pas2 antar kat mpp kat saner utk dbhagi2 stiap klas
______________________________________________

InsyaAllah akan diusahakan. Sangat bagus untuk memastikan kelangsungan hubungan alumni-shams terus mekar terbina. Tapi saya tak mampu untuk buat semua perkara. Ada sape2 volunteer untuk ambil tugas ini? Saya akan hubungi MPP atau badan pengawas untuk maklumkan perkara ini.

Wassalam.

9 comments:

Cahaya Mata Kemuliaan Agama said...

inssaAllah kak in boleh tolong buat ...
cuma gtau detail lah nak content nya macam mana...

ada lagi nak join buat? :)

Dr Kadir said...

ha risalah yang camana tu

hambaALLAH said...

salam...
bleh gop rasenye nk wat risalah tu...
nk join gop kak in...
INSYAALLAH...


bgtau smla nk wat bersame ke cmne eh...
molek gop tu....

abu 'iffah said...

gembira rasenye ramai yg respon. dalam 4 hari cuti ni, ana cuba bincang dgn pihak bdn pngawas tentang perkara ni.
nanti ana bagitau apa isu yg patut dibincangkan dan dihighlight dlm risalah tu.

hambaALLAH said...

ok..ok...
ape2 perkara pun..
bgtau smla lah erk..
(^_^)

Jackster® said...

gambar baby mane tu abg kadir =)
btw risalah yg camne, berminat jugak nk join =D

abu iffah said...

tentang risalah, MPP nak bncg dgn guru penasihat dulu. nanti ana maklum pkembangan.wslm

abu 'iffah said...

saye masih menunggu saper yg nak ambik tgjwb utk urus risalah alumni. Guru penasihat MPP, puan zurifah nak tengok dulu risalah tu before dia bagi kebenaran utk dipublish di shams.dia just nak pastikan bhw risalah tu sesuai utk pringkat student.

Anonymous said...

salam....shams...
lme dop dgr kabar shams...
good 2 have this blog...
ble r tau brite shams...
ade cdgn nih...
y not ltk video yg diambl since shams 2003...
nk tgk jgk video hari sukan....hari guru k pe k....
miss u a lot shams...
cikgu2 shams jge...
huuhu....

Copyright © 2009 - Hidupkan Tradisi Alumni - Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template || Jackster ||