Penting! Website Baru ALUMNI

Salam alayk..

Perhatian kepada semua Admin, ana telah membuat sebuah laman web khas untuk Alumni, bertujuan menggantikan blog ini.

http://alumnishams.jackster.my/

Mengapa Perlu Bertukar?

1. Blogspot amat tidak relevan kerana fungsi yang begitu terbatas.

2. Kemudahan Forum dapat dimanfaatkan di laman web.

3. Ana akan memberi tunjuk ajar 100% kepada semua admin, (akan diusahakan tutorial bergambar di bahagian forum insyaAllah).

*Ini sekadar cadangan, namun amat berharap dipertimbangkan sewajarnya.

*Website ini masih di peringkat percubaan, ana akan siapkan jika mendapat persetujuan semua admin dan alumni.

*Sistem yang digunakan adalah PHP-Fusion, sama seperti Iluvislam, mudah untuk ditadbir.

Wallahua'lam

4 comments:

Ir.Hilmi said...

tahniah tuk website baru..!!

Ir.Hilmi said...

dah register tapi still xleh log in..pe hal??

Anonymous said...

pantet !!! kena ban sial !! shams ke mcm ni?? fuck !!

Jackster® said...

Ir. Hilmi:

lepas register kene confirmkan emel, cek emel n klik verification link, kalo x dpt maybe silap bg emel time register, try register laen.


Anony:

sori la aku malas nak gado, tp kene ckp jugak.

1. mmg salah aku p ban 2 no dpn dlm ip, aku buat 115.132.*.* sbb ip tu buat dajal dalam shoutbox, so x pasal2 kalo tu bkn ko, ko jugak akan terbanned.

2. aku bkn salah guna kuasa, tp aku ngaku mmg aku silap care ban sbb tu ko kene skali tp dah kalo ko duk carot2 mcm haram kat sini, nak aku respect celah mane bro

3. aku mntak maaf ag skali, aku da buang ip tu dari ban list kat shoutbox, pasni aku akan tuka care ban buat 4-4 no skali @ 3 je so xde org laen yg kne jugak.

wallahua'lam

Copyright © 2009 - Hidupkan Tradisi Alumni - Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template || Jackster ||